JazzSign indbyder til  fotoudstillingen

Et øjeblik i jazzen

 

Jazzstjerner i S/H, et glas, en snack og de udstillende kunstnere i vanlig stil..

 

Man kender dem bedst på de små, sammenknebne øjne, de store kameraer, den tilbagelænede stil og deres evne til at fange de små, delikate detaljer og det lille øjeblik, ja, hvor musikken står stille og man øjner kunstnerne bag. Jan Persson og Jørgen Bo er jazzens fotografer par excellence og udstiller nu jazzen og al dens væsen i Galleri Shambala den 2.-18. december -  fredage, lørdage og søndage kl. 13 -18.

 

De autodidaktiske jazzfantaster Jan Persson og Jørgen Bo slår et slag for det originale sort/hvide billede, og blandt dem de mange ”skud” af jazzens elite, kunstnere som Ben Webster, Dexter Gordon, Dizzy Gille-spie, Louis Armstrong, Jaco Pastorius, Duke Ellington, Joe Henderson, Charlie Mingus og mange, mange flere.

 

Udstillingen byder på i alt 50 unikke billeder og bærer som helhed et farverigt vidnesbyrd om jazzen og særligt dens fæste og opblomstring i Danmark fra starten af 60’erne. Dette er hermed en enestående mulighed for at opleve musikken i øjeblikke, det sjælfulde og inderlige i kunsten, improvisationen og ikke mindst portrættet af mennesket bag musikeren. De udstillede værker er samtidig til salg og Jan Persson og Jørgen Bo forsikrer, at der er guf for kendere og oplagte julegaveideer til jazzentusiaster!